Látásvizsgálatok – Nincs két egyforma szem, és egyetlen szem sem tökéletes. nagyon sok információra van szüksége a páciens látásélességével kapcsolatban ahhoz, hogy optimális szemüveglencsét vagy kontaktlencsét kínáljunk nekik. A kor legmodernebb eszközeivel és tradícionális elemzésekkel együtt végzünk vizsgálatot, hogy aktuálisan a lehető legpontosabb eredményt kapjuk pacienseinkről.


Szemüvegkészítés – fém, acetát vagy akár fa kereteinkből is választhat stílusának megfelelő szemüvegkeretet, melyhez a Seiko, Hoya vagy Essilor egyfokú vagy multifokális prémium lencséit ajánljuk. Kollégáink segítenek speciális dioptriák, egyedi megoldások kezelésében és a keretek kényelmi beállításaiban is.


Szemüveg javítás – ha esetleg baleset érte szemüvegkeretét, akkor a legtöbb problémát tudjuk orvosolni forrasztással, ragasztással, alkatrészek cseréivel vagy lézer hegesztéssel. Igyekszünk mind funkcionális, mind esztétikailag megfelelő megoldásokat kínálni.


Kontaktlencse és kiegészítők forgalmazás – a világ élvonalába tartozó márkák premium termékei folyamatosan elérhetőek nálunk. Emellett speciális igényeknek megfelelő eszközöket is kiegészítőkkel is tudunk szolgálni. Az eszközök átvételekor nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy ügyfeleinknek segítsünk a betanulás folyamatában, valamint az eszközök ápolásról is részletes tájékoztatást adjunk.


Egyéb szűrések – szakembereink a legkülönbözőbb tünetek kapcsán végeznek elemzéseket és szűrővizsgálatokat előzetes bejelenkezés alapján. Többek között végzünk olyan polateszt vizsgálatot is, mely a rejtett kancsalság felismerésére szolgál, amiből olyan problémák származhatnak mint a fejfájás, írás- és olvasási zavarok vagy belső feszültség és magatartászavarok.